Loading…

Waarom Hogeschool Inholland Den Haag?

Als je kiest voor een opleiding aan Hogeschool Inholland Den Haag, dan kies je voor een kleinschalige hogeschool met een prettige en persoonlijke sfeer waar studenten en docenten elkaar kennen. De hogeschool onderhoudt intensief contact met het werkveld zodat het onderwijs nauw aansluit op de praktijk en jij je goed kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Hogeschool Inholland Den Haag heeft de officiële status van UNESCO-school. Met deze status laat Inholland Den Haag zien dat ze een maatschappelijk betrokken en ondernemende hogeschool is. Als student krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dat doe je samen met je medestudenten, docenten en bedrijven en instellingen in de Haagse regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional.

Open Dagen en Proefstuderen

Wil je de sfeer proeven, kennismaken met de opleidingen of proefcolleges volgen? Kom dan langs tijdens een Open Dag of kom Proefstuderen.
Lees meer over Open Dagen
Lees meer over Proefstuderen

Volg Hogeschool Inholland Den Haag op Facebook en Twitter

Wil je ons een vraag stellen, iets delen of in contact komen met studenten en medewerkers? Volg Inholland Den Haag dan op Facebook en Twitter.

Address

Address:

Theresiastraat 8, Den Haag

GPS:

52.08375, 4.329751

Telephone:
Email:

-

Opening Hours

Monday

07.30 - 18.30 uur

Tuesday

07.30 - 22.30 uur

Wednesday

07.30 - 18.30 uur

Thursday

07.30 - 22.30 uur

Friday

07.30 - 18.00 uur

Saturday

-

Sunday

-